Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Al doilea atac terorist în Spania, care repetă scenariul de la Barcelona - VIDEO

© REUTERS / StringerA street is cordoned off after a van crashed into pedestrians near the Las Ramblas avenue in central Barcelona, Spain August 17, 2017.
A street is cordoned off after a van crashed into pedestrians near the Las Ramblas avenue in central Barcelona, Spain August 17, 2017. - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia spaniolă a ucis patru presupuşi terorişti în oraşul Cambrils, care au întreprins un atac similar celui comis în seara de joi la Barcelona

CHIŞINĂU, 18 aug — Sputnik. O furgonetă a intrat în mulţime la Cambrils, oraş situat la circa 120 de kilometri de Barcelona, rănind şapte persoane, între care şi un poliţist. Poliţia spaniolă suspectează o legătură între cele două atentate.

În urma operaţiunii forţelor de ordine, patru presupuşi terorişti au fost ucişi şi un al cincilea rănit. Acesta a murit ulterior.

 

Potrivit postului TV 24 Horas, citat de RIA Novosti, unul dintre terorişti avea asupra sa o centură explozivă.

Evenimentul de la Cambrils intervine după atacul sângeros comis ieri seară la Barcelona, revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic. Potrivit unui ultim bilanţ, furgoneta care a intrat în pietonii de pe bulevardul Rambla din Barcelona a ucis 13 persoane și a rănit cel puțin 80.

Fluxul de știri
0