Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aglomerație la patru puncte de traversare a hotarului Republicii Moldova

© Photo : Facebook / Poliția de Frontieră RomânăControl de pașapoarte, vamă, România
Control de pașapoarte, vamă, România - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor statistice din ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a hotarului fluxul de persoane a constituit aproape 75 de mii de traversări

CHIȘINĂU, 17 aug – Sputnik. Potrivit datelor prezentate de Poliția de Frontieră a Republicii Moldova, în punctele de trecere Criva, Leușeni, Sculeni și Mirnoe circulația este îngreunată din cauza traficului intensificat. Media timpului de așteptare la aceste puncte depășește 30 de minute.

Birou Vamal Albița, România - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cozi la frontiera Republicii Moldova. Ce puncte sunt aglomerate la această oră

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

Potrivit datelor statistice din ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a hotarului  fluxul de persoane a constituit 74 de mii 648 de traversări, dintre care 40 de mii 334 au fost  înregistrate pe sensul de ieșire din Moldova. Din numărul total de traversări persoane – 45 de mii 297 au constituit trecerile cetățenilor moldoveni.

Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 15 mii 618 traversări, dintre care autovehicule cu numere de înmatriculare străine – 7 299 de traversări.

Fluxul de știri
0