Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

A sărit un zid de 2 metri ca să fugă de polițiști, dar a revenit: Cu voi e mai bine

Abonare
Ce se întâmplă în culisele profesiei de polițist, toate aspectele interesante și bizare au fost povestite de oamenii legii în cadrul unui proiect lansat la Chișinău

Ce le place și ce nu le place polițiștilor, în ce situații bizare au ajuns în timpul misiunii de serviciu și ce mesaj au oamenii legii către cetățeni, sunt întrebările la care au fost invitați să răspundă aceștia în cadrul proiectului Hy No Rock.

Hy No Rock prezintă detalii din culise despre activitatea profesională a specialiștilor din diverse domenii de activitate din țară, precum: medicină, șoferie, educație, inginerie, fotografie.

Secvența video, care a fost plasată pe pagina de Facebook a Inspectoratului Național de Patrulare în seara zilei de 16 august, are mai mult de 11 mii de vizualizări.

Polițiștii spun că le place această profesie pentru că este interesantă, pentru că este în beneficiul poporului și nu în ultimul rând pentru uniforma pe care o poartă. Nu le plac orele suplimentare, regimul sever, comportamentul conducătorilor auto și chiar modul în care sunt tratați de angajator.

Oamenii legii au povestit în cadrul acestui proiect și despre situațiile bizare în care s-au pomenit. Una dintre cele mai interesante întâmplări în timpul misiunii de serviciu a fost povestită de un polițist de patrulare.

Acesta a menționat că într-o dimineață, pe la ora 4.00, pe un drum de sat, au observat o motocicletă care se deplasa cu devieri de la Regulamentul Circulației Rutiere. Agenții de patrulare au inclus girofarul și sirena la mașina de serviciu și s-au pornit după motocicletă. La un moment dat, motociclistul a oprit vehiculul cu două roți, și-a luat casca și cheile și a sărit peste un gard de doi metri. Dar, peste câteva secunde a sărit înapoi gardul și le-a spus polițiștilor: ”cu voi e mai bine decât cu acela”… După gard era un câine rău.

Fluxul de știri
0