Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anișoara Loghin, noi emoții provocate de Dorin Chirtoacă - VIDEO

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Anișoara Loghin a avut o reacție plină de emoții atunci când a prezentat recent la un post privat de televiziune știrea despre o posibilă redenumire a unei străzi din Chișinău, care ar putea să poarte numele fostului său soț, Dorin Chirtoacă

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Anișoara Loghin a fost vizibil amuzată și se pare că și-a stăpânit cu greu dorința de a râde în hohote, în momentul în care a prezentat știrea despre inițiativa de redenumire a unei străzi din Chișinău în „Dorin Chirtoacă”.

Ideea redenumirii unei străzi din Chișinău în cinstea lui Dorin Chirtoacă a fost anunțată de activistul Adrian Pleșca. Acesta a lansat în acest scop și o petiție online. Este vorba despre o „campanie de omagiere” a primarului general Chirtoacă, iar strada care ar urma să-i poarte numele este actuala stradă „Lunca Bâcului” din Chișinău, unde se află Stația de Epurare.

Grupul de inițiativă își propune să colecteze 5 mii de semnături online și să sesizeze Consiliul Municipal Chișinău, căruia să-i propună spre dezbatere ideea respectivă.

Fluxul de știri
0