Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moarte misterioasă la Chișinău. Calea Ferată și Poliția Capitalei, în alertă

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul de Poliție din sectorul Râșcani a deschis o ancheta pe marginea acestui incident, în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele producerii tragediei

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Un bărbat de 31 de ani s-a aruncat în această dimineața în fața trenului marfar Chișinău-Ungheni. Tânărul s-a stins pe loc. Ofițerul de presă al Poliției Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru agenția Sputnik-Moldova că incidentul a avut loc la ora 3.45 dimineața în Chișinău, în regiunea străzii Albișoara, intersecție cu strada Feredeului. Identitatea victimei a fost stabilită.

Messer - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Caz șocant în Chișinău: O mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

”Un bărbat, anul nașterii 1986, locuitor al Capitalei, s-a aruncat în fața trenului Chișinău-Ungheni. Acesta a decedat pe loc”, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcției Poliției Chișinău.

Stati a precizat că Poliția a fost anunțată despre incident de angajații de la Dispeceratul Căii Ferate.

”Mecanicul a fost cel care a sunat primul la Dispecerat, spunând că în fața trenului s-a aruncat o persoană de gen masculin, care a decedat”, a declarat Natalia Stati.

Inspectoratul de Poliție din sectorul Râșcani a deschis o ancheta pe marginea acestui incident, în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele producerii tragediei.

Fluxul de știri
0