Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini de coșmar într-un parc din Capitală: Invazia șobolanilor continuă- VIDEO

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaȘobolani
Șobolani - Sputnik Moldova
Abonare
După ce acum aproximativ două luni zeci de șobolani au fost surprinși plimbându-se nestingheriți în plin centrul Chișinăului, acum coloniile de rozătoare au fost surprinse într-un parc extrem de popular din Capitală

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Parcul Dendrarium, un loc în care chișinăuienii preferă să-și petreacă frecvent timpul liber, a ajuns se pare în captivitatea șobolanilor. Cel puțin asta putem deduce din imaginile surprinse recent de un martor ocular.

Rozătoarele mișună nestingherite, în plină zi, mai ales sub podul unde oamenii care vin aici, de regulă împreună cu copii, obișnuiesc să le arunce de mâncare numeroaselor rațe care înoată pe lac.

Mai mult decât atât, din imaginile difuzate de Publika se vede că rozătoarele sunt agresive, nu se tem de apă și chiar sar în lac, atacând rațele.

Amintim că, la începutul lunii iunie, în apropiere de artera principală a orașului — Ștefan cel Mare și Sfânt, zeci de șobolani se plimbau pe un gazon. Pe alături treceau oamenii, dar rozătoarele nu păreau deloc deranjate.

După ce au fost alungați comercianții, Piața Centrală este invadată de șobolani>>>

Ulterior, șobolanii au început să mișune în preajma Pieței Centrale, printre mormanele de gunoaie și mizerie rămase după comercianții care-și vindeau aici ilegal marfa.

Fluxul de știri
0