Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fiul ex-președintelui Lucinschi se însoară cu o cunoscută prezentatoare TV- FOTO

© flickr.com/ ChuWeiHunG IPhotoЖених и невеста на бракосочетании
Жених и невеста на бракосочетании - Sputnik Moldova
Abonare
Presa din țara vecină anunță evenimentul care ar putea ajunge nunta anului în showbizz-ul românesc

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Sergiu Lucinschi, fiul ex-președintelui Moldovei, Petru Lucinschi, este gata pentru o schimbare majoră în viața sa. Surse media de peste Prut au anunțat că acesta a cerut-o în căsătorie pe prezentatoarea TV Vica Blochina.

Cererea în căsătorie ar fi fost făcută recent la Sinaia. Vedeta a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu inelul de logodnă primit de la Lucinschi.

© Facebook / Vica BlochinaVica Blochina
Vica Blochina - Sputnik Moldova
Vica Blochina

Imaginea este însoțită de mesajul scurt "Da!", care nu poate să însemne altceva decât faptul că blonda a acceptat cererea.

Presa din România a scris că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar Sergiu Lucinschi ar fi făcut o adevărată pasiune pentru blonda de la TV.

© Vica BlochinaVica Blochina, prezentatoare TV
Vica Blochina, prezentatoare TV - Sputnik Moldova
Vica Blochina, prezentatoare TV

Potrivit publicației avantaje.ro, Vica Blochina are 42 ani și este o fostă balerină de origine lituaniană. Ea a devenit cunoscută în România, după s-a aflat că a fost amanta fostului selecționer Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băiat de 11 ani, pe nume Edan.

Fluxul de știri
0