Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un fost șef de la Poliție a fost încătușat de CNA

© Sputnik / Rodion ProcaCNA НАЦ
CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul comisar de poliție din Străşeni a fost reţinut de ofițerii CNA și procurori într-un dosar de corupţie

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Străşeni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie. Acesta este bănuit de corupere pasivă. polițistul ar fi estorcat 3 500 de euro, iar mai târziu, alte 10 000 de euro, de la soţia unui bărbat cercetat penal pentru huliganism.

Din spusele denunţătorului, fostul comisar ar fi pretins banii pentru a soluţiona două probleme: una legată de modificarea măsurii preventive din arest în arest la domiciliu, iar cea de-a doua – soluţionarea definitivă a dosarului. 

НЦБК - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Prins în flagrant delict. Cine a ajuns azi dimineață în izolatorul CNA

Astăzi, mai multe percheziţii au fost operate la domiciliile şi birourile unor poliţişti, suspectaţi că ar fi acţionat în complicitate cu principalul bănuit, dar şi acasă la fostul șef al Poliției din Strășeni. 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane şi alte mijloace de comunicare. În prezent, două persoane sunt audiate, iar fostul şef al IP Străşeni a fost deja plasat în izolatorul CNA.

Dacă va fi găsit vinovat, omul legii riscă până la 15 ani de închisoare.

 


Fluxul de știri
0