Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Angajatul unei misiuni diplomatice la Chișinău, snopit în bătaie la Botanica

© Sputnik / Анна Соловьева / Accesați arhiva multimediaДрака
Драка - Sputnik Moldova
Abonare
Diplomatul a fost bătut în preajma unei stații de alimentare din sectorul Botanica al Capitalei

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Polițiștii au reținut pentru 72 de ore trei bărbați care sunt suspectați că ar fi snopit în bătaie angajatul unei misiuni diplomatice la Chișinău, în timp ce se afla la o stație de alimentare din sectorul Botanica din Capitală.

Incidentul a avut loc miercuri, aproximativ la ora 00.35. La fața locului a intervenit grupul operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru documentarea tuturor cricumstanţelor.

Potrivit oamenilor legii, victima s-a dovedit a fi un bărbat de 34 ani, angajat al unei misiuni diplomatice la Chişinău. Agresorii ar fi iniţiat conflictul cu acesta din cauza unui loc de parcare a din preajma staţiei de alimentare. Ulterior, indivizii au urcat într-un automobil şi au plecat într-o direcţiei necunoscută.

Poliția a identificat trei bănuiţi, originari din raioanele Hânceşti, Ştefan-Vodă şi Chişinău, cu vârstele cuprinse între 22 şi 27 de ani, care sunt cercetați penal pentru huliganism. Dacă vor fi găsiți vinovați ei riscă o amendă de la 15 la 27 de mii de lei sau închisoare de până la 5 ani.

Fluxul de știri
0