Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chișinăul a comentat oficial zvonurile privind regimul de vize cu Rusia

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al diplomației de la Chișinău a difuzat un comunicat în care este prezentată poziția oficială a Republicii Moldova vizavi de informațiile care au apărut în presă despre o presupusă intenție de modificare a regimului de vize cu Rusia

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Autoritățile moldovenești au negat faptul că ar exista intenția de modificare a regimului de vize cu Federația Rusă.

„Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova aduce la cunoştinţă că informaţiile apărute în presă privind intenţiile autorităţilor moldoveneşti de a modifica regimul de vize dintre Republica Moldova şi Federaţia Rusă nu corespund adevărului", a anunțat MAEIE.

Anterior unele publicații au scris că în Parlamentul Republicii Moldova ar exista discuții despre o posibilă introducere a regimului de vize pentru cetățenii Rusiei.

Ulterior Președintele moldovean, Igor Dodon, a declarat că în cazul în care o astfel de inițiativă va fi lansată, el nu va permite ca aceasta să fie pusă în aplicare.

 

Fluxul de știri
0