O activistă Femen s-a prezentat la interogatoriu cu o lance în mână

© AP Photo / Paul WhiteАктивистки Femen
Активистки Femen - Sputnik Moldova
Abonare
Activista mișcării Femen a recunoscut că pe numele său a fost intentat un dosar penal

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Activista mișcării Femen Angelina Diaș s-a prezentat la poliție pentru interogatoriu în ținută de om primitiv, purtând în mână o lance, transmit mass-media locale.

Este vorba de aceeași domniță care era cât pe ce să compromită ceremonia de semnare a documentelor de către președinții Ucrainei și Belarusului.

Diaș a recunoscut că pe numele său este deschis deja al doilea dosar penal, specificând că primul a fost intentat în Belarus pe articolul „Huliganism".

Anna Guțol, organizatoarea mișcării, a explicat de ce subalterna sa a apărut în straie extravagante.

„Acesta este portul tribului „canibalii ucraineni". Deoarece Ucraina, unde oamenii sunt judecați pentru proteste pașnice, este o țară barbară", a spus Guțol.

La briefingul susținut de Aleksandr Lukașenko și Petro Poroșenko în urma întrevederii acestora, tânăra a năvălit în sală, cu sânii goi, și a început să strige „Trăiască Belarus!".

Această lozincă era scrisă și pe corpul său. Oamenii legii au înșfăcat-o imediat de mâini și au scos-o din sală. Ulterior s-a constatat că „eroina" este membră a mișcării Femen, cunoscută pentru flashmoburile scandaloase la adresa politicienilor.

Fluxul de știri
0