Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(FOTO) Atac la est de PARIS - Vehicul intrat în mulţime la o cafenea. Victime

© REUTERS / Benoit TessierPolice work near the scene where French soliders were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret, France, August 9, 2017.
Police work near the scene where French soliders were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret, France, August 9, 2017. - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană a fost ucisă și alte câteva au fost rănite după ce un șofer a îndreptat vehiculul său într-un grup de persoane aflate în afara unei cafenele, potrivit informaţiilor publicate.

CHIŞINĂU, 14 aug — Sputnik. Victima decedată este o fetiţă în vârstă de 8 ani, în timp ce estimările numărului de răniți variază de la cinci la opt, deși poliția a marcat numărul de cinci.

Atacatorul a fost reţinut de poliţia franceză.

​O mașină a fost condusă "în mod deliberat" direct într-o pizzerie din comuna franceză de Sept-Sorts din Seine-et-Marne, este de Paris, ucigând o fetiță de 8 ani și rănind cel puțin cinci persoane, transmite BFM TV. 

Un BMW cu geamuri fumurii sa izbit într-o terasă a unei pizzerii în seara de luni, transmite BFM TV. Potrivit imaginilor publicate pe reţelele de socializare, au fost doborâte mese și scaune, în timp ce mașina poate fi văzută în interiorul restaurantului.

​Șoferul a fost arestat imediat  după incident, motivele lui rămân necunoscute, spune presa.

Jandarmeria franceză a fost trimisă la locația pentru a se ocupa de consecințele incidentului, potrivit RT.

​Amintim că în iulie 2016 Un "camion nebun" a mers peste mulţimea adunată pe Promenade des Anglais din Nisa cu prilejul Zilei Naţionale a Franţei, omorând peste 80 de persoane.

Fluxul de știri
0