Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bilete low cost pentru cursa de tren Chișinău-București

© Sputnik / Miroslav Rotariпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Abonare
Acest tip de bilet va putea fi emis pentru o călătorie simplă și pentru un călător individual pe relațiile București–Chișinău și, respectiv, Chișinău–București

CHIȘINĂU, 14 aug – Sputnik. Călătorii de pe cursa de tren Chișinău–București vor putea beneficia de noi tarife pentru procurarea tichetelor. Potrivit întreprinderii Calea Ferată a Moldovei (CFM), prin intermediul ofertei SMART ”Prietenia”, pasagerii trenului 402/401, relația Chișinău-București, vor putea achiziționa bilete low cost, la preț de 19 euro.

Tren Поезд - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Prețul pentru călătoria cu trenul Chișinău-București a scăzut

”Legitimația internațională SMART ”Prietenia” este una de tip IRT (bilet cu rezervare inclusă), respectiv cu preț global, și este vândută de CFR Călători prin intermediul sistemului internațional electronic de emitere RoTicket, iar CFM, în mod excepțional, poate emite manual bilete pentru acest tip de ofertă prin biroul de vânzare a tichetelor până la instalarea acestui tip de sistem electronic în Gara Feroviară Chișinău”, precizează instituția.

Acest tip de bilet va putea fi emis pentru o călătorie simplă și pentru un călător individual pe relațiile București–Chișinău și, respectiv, Chișinău–București. Numărul de bilete este limitat.

Fluxul de știri
0