Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ricky Ardezianu a ieșit la libertate și iată ce a declarat

© Facebook / Ricky ArdezianuRicky Ardezianu
Ricky Ardezianu - Sputnik Moldova
Abonare
Interpretul moldovean Ricky Ardezianu a ieșit azi la libertate, după ce mandatul de arest de 30 de zile eliberat de judecători pe numele acestuia a expirat, iar el a reușit să facă deja câteva declarații

CHIȘINĂU, 14 aug — Sputnik. Motivul pentru care Ardezianu a fost eliberat din arest este că dosarul de învinuire a acestuia a fost trimis în judecată, iar judecătorii l-au plasat sub control judiciar, informează deschide.md, care citează în acest sens declarațiile făcute de procurorul care instrumentează acest caz, Carolina Lupașcu.

Interpretul de muzică ușoară Ricky Ardezianu - Sputnik Moldova
Societate
O vedetă de la Chișinău a fost reținută pentru trafic de ființe umane – FOTO

Ricky Ardezianu a declarat pentru deschide.md că este nevinovat. El a spus că nu vrea să comenteze nimic și mizează pe faptul că avocatul său va demonstra că nu este vinovat de faptele incriminate.

Ardezianu a fost ținut în arest în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău. Interpretul Ricky Ardezianu a fost reținut pentru trafic de ființe umane pe data de 15 iulie 2017.

Un internaut afirmase că a fost ridicat de poliție și intermediarul italian pe care l-ar fi găsit Ardezianu în Italia pentru fetele din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0