Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Filmul măcelului pe de plaja din Ucraina: Mortul este o vedetă a sportului

© Facebook / Tetianca Efremova Plaja Dublenașin din orașul Poltava, Ucraina
Plaja Dublenașin din orașul Poltava, Ucraina - Sputnik Moldova
Abonare
Ironia sorții, victima schimbului de focuri care a avut lor la o terasă de pe o plajă publică din Poltava este chiar campionul Ucrainei la lupte marțiale mixte.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik. În schimbul de focuri care a avut loc pe plaja Dublenașin din orașul Poltava, a fost rănit mortal campionul Ucrainei la lupte marțiale mixte Sveatoslav Pelipenko. În afară de această victimă, au mai fost răniți trei bărbați, unul este un băiat de doar 7 ani.

Presa ucraineană scrie că o gașcă de sportivi de lupte marțiale sărbătoarea, la plajă, ziua de naștere a unui dintre colegi. Într-un moment, a avut loc un conflictul cu arendatorul plajei, Alexandr Marcenko, de 45 de ani, și fiul lui Roman Marcenko, de 21 de ani. Alexandr a scos arma sa de vânătoare "Saiga". Asta i-a înfuria pe sportivii veniți la odihnă și aceștia au început să-l lovească violent pe Marcenko.

Стрельба на пляже «Дублянщина» в Полтаве - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Măcel pe o plajă din Ucraina. Maturi și minori, răniți, un mort – VIDEO

Văzând că conflictul a degenerat într-o bătaie crâncenă, Roman a deschis focul din arma lui taică-său de câteva ori în direcția atacatorilor. Aceia au răspuns și ei cu focuri de armă.
Drept rezultat, a murit campionul Ucrainei la lupte marțiale mixte, car este membru al clubului din Poltava "Branibor Team", Sveatoslav Pelipenko. Alexandr Marcenko este în comă. Roman Marcenko, care a fost rănit, se află în spital sub pază.

În baza celor întâmplate, poliția a inițiat două urmări penale.

Fluxul de știri
0