Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoseaua ucigașă Chișinău-Orhei face noi victime. Acum la Peresecina

Abonare
În satul Peresecina accidentele rutiere sunt un fenomen constant, dat fiind că localitatea este traversată de șoseaua Chișinău-Orhei, iar circulația autoturismelor pe acest drum este extrem de intensă.

CHIȘINĂU, 12 aug — Sputnik. Locuitorii satului Peresecina, care intră în componența raionului Orhei, dar se află în apropiere de Chișinău, spun că le este frică se iasă din casă și să meargă pe stradă. Și asta pentru că permanent, la interval de câteva zile pe șoseaua Chișinău-Orhei, care traversează orașul, au loc accidente rutiere, deseori cu final letal.

Un microbuz cu pasageri de pe linia Chişinău-Orhei s-a răsturnat vineri seara în satul Peresecina din apropierea Capitalei, după ce a fost lovit frontal de un automobil. Poliția a anunțat că,. În urma coliziunii, 12 pasageri ai microbuzului care au suferit traumatisme au fost transportaţi la Spitalul raional din Orhei. Potrivit medicilor, patru dintre aceștia au fost internați, ei acuzând traumatisme asociate, traumatisme cranio-cerebrale închise, comoţii cerebrale, fracturi de coaste de gravitate medie. Trei dintre cei răniţi mai sunt și astăzi ținuți în spital.

În urma impactului, la unul dintre vehicule a fost deteriora rezervorul, așa că la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de pompieri pentru a curăţa carosabilul de combustibil.

Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 17:00. Potrivit poliţiei, vinovat de producerea lui ar fi şoferul autoturismului, care a ieşit la depăşire fără a se asigura. Printre cei care au avut de suferit este şi o femeie însărcinată, care se află acum sub supravegherea medicilor.

Fluxul de știri
0