Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Femeie împinsă sub roțile unui autobuz la Londra - VIDEO

© Sputnik / Dmitry Parshin / Accesați arhiva multimediaTower Bridge over the river Thames in London. (File)
Tower Bridge over the river Thames in London. (File) - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile britanice au publicat marţi o înregistrare video cu un bărbat care făcea jogging şi care la un moment dat împinge un pieton chiar în calea unui autobuz supraetajat

CHIȘINĂU, 10 aug — Sputnik. Înregistrat de camerele de supraveghere video, filmul surprinde victima de 33 de ani, plimbându-se pe Podul Putney din sud-vestul Londrei când, pe neaşteptate, un bărbat care face jogging trece pe lângă ea şi o împinge pe carosabil.

Din fericire, autobuzul a reușit să o ocolească în ultimul moment pe femeie.

„Victima a fost pusă în pericol extrem când a fost împinsă pe şosea. Numai datorită reacţiei rapide a șoferului nu a fost lovită de autovehicul", a declarat, într-un comunicat de presă, sergentul Mat Knowles, ofițerul de investigații al echipei Putney Safer Neighborhood.

Deşi femeia a suferit răni minore, Poliția a remarcat că pasagerii au coborât repede din autobuz pentru a-i sări în ajutor după ce au înţeles ce s-a întâmplat.

Potrivit Poliției londoneze, bărbatul care alerga a revenit peste 15 minute pentru a trece din nou podul, dar a ignorat victima care a încercat să vorbească cu el.

Deși incidentul a avut loc la începutul lunii mai, autorităţile au apelat abia acum la ajutorul cetățenilor, rugând martorii incidentului sau oamenii care îl recunosc pe bărbat să contacteze Poliţia.

Fluxul de știri
0