Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Buzova s-a făcut de râs și în America. Vezi ce a pățit în Las Vegas – VIDEO

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaОльга Бузова на презентации нового альбома группы Tokio "Выбираю любовь"
Ольга Бузова на презентации нового альбома группы Tokio Выбираю любовь - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova a căzut în patima jocurilor de noroc în timpul unui concediu petrecut la Las Vegas.

CHIȘINĂU, 10 aug — Sputnik. Cunoscuta prezentatoare TV, interpretă și vedetă a Instagramului Olga Buzova a mers în concediu în Statele Unite ale Americii, unde a încercat să combine odihnă și munca. După un program cultural, care a inclus vizitarea show-ului "Cirque du Soleil — Michael Jackson: The Immortal World Tour", Buzova a fost ispitită de cazinourile din Las Vegas. Ea a pierdut peste trei mii de dolari la jocurile de noroc.

Gupul "Super" din rețeaua de socializare vk.com a publicat un video exclusiv în care vedeta rusă este surprinsă jucând în „orașul ispitelor și păcatelor".

Vom menționa că vedeta nu și-a manifestat în niciun fel regretul că a pierdut acești bani sau pentru că ar fi putut să-i folosească altfel, spre exemplu, în scopuri filantropice. 

Dimpotrivă, în cercurile în care își face viacul Olga Buzova, a merge la cazino înseamnă a fi în pas cu moda. Și nu contează dacă ai pierdutu sau ai câștigat, dat fiind că oricum banii irosiți acolo tot fără muncă ți-au venit în buzunar.

Fluxul de știri
0