Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Aeroportul Chișinău a găsit modalitatea de a atrage turiștii în Moldova

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaСамолеты в международном аэропорту "Омск-Центральный"
Самолеты в международном аэропорту Омск-Центральный - Sputnik Moldova
Abonare
Cum să promovăm destinațiile turistice din Moldova: Aeroportul Chișinău a descoperit o modalitate inedită de a face cunoscute cele mai frumoase locuri din țara noastră

Compania Avia Invest, administratorul Aeroportul Internațional Chișinău, a găsit o modalitate originală de atragere a turiștilor. Doisprezece fotografi, din Italia, Polonia, România şi Moldova, și-au expus pe peretele video din incinta terminalului Aeroportului Chișinău cele mai sugestive lucrări care surprind autenticitatea și partea pitorească a țării noastre.

În Moldova este organizat turul fotografic "Discover the routes of life", cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanţat de USAID şi Guvernul Suediei, în parteneriat cu Oficiul Naţional al Viei şi Vinului şi Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Moldova.

Potrivit serviciului de presă al Aeroportului, acest tur urmăreşte promovarea ţării noastre ca destinaţie turistică atât pe plan extern, cât şi pe plan intern, cu ajutorul reţelei de abonaţi ai fotografilor străini şi locali. Totodată, acesta îmbogăţește portofoliul de fotografii turistice ale Moldovei.

,,Ne bucurăm că aici, pe Aeroportul Internaţional Chişinău putem să promovăm cele mai frumoase destinaţii ale Moldovei atât în rândul conaţionalilor noştri dar şi a turiştilor. Ne putem mândri nu doar cu locuri unice dar şi cu oameni deosebiţi", a menţionat Petru Jardan, director general „Avia Invest."

Potrivit acestuia, "Compania Avia Invest este întotdeauna deschisă şi susţine desfăşurarea acţiunilor ce au drept scop promovarea imaginii Moldovei, în special a atracţiilor turistice a ţării noastre.".

Fluxul de știri
0