Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Din Leningrad la Mălăiești: Polițiștii din Rusia îl caută pe moldoveanul mahmur

© Sputnik / Alexey Kudenko / Accesați arhiva multimediaДва главных слова
Два главных слова - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția rusă se află în căutarea unui tânăr care a confundat regiunea Leningrad cu Republica Moldova, scrie portalul 47news.ru.

CHIȘINĂU, 9 aug — Sputnik. Potrivit poliției din raionul Boksitogorsk, tânărul moldovean, în vârstă de 31 de ani, originar din satul Mălăiești, a sosit pe 20 iulie în satul Spirovo (raionul Boskitogorsk, Sankt Petersburg), în căutarea unui loc de muncă.

În ajunul semnării contractului de angajare, acesta a sărbătorit cu noii săi colegi în parcul Petrovski. Fiind sub influența alcoolului, tânărul și-a imaginat că se află în Republica Moldova, intenționând să plece în căutarea satului său natal, pentru că "nu se simte confortabil în vagonul în care a fost cazat".

Colegii de muncă i-au explicat că se află de fapt pe teritoriul Federației Ruse, încercând să-l oprească. În pofida tuturor tentativelor de a-l convinge să rămână, tânărul a plecat într-o direcție necunoscută.

Poliția a fost alertată de mama tânărului, aflată la Moscova, care a observat că fiul ei nu mai răspunde de două zile la apelurile telefonice. Oamenii legii au pornit operațiunea de căutare în localitățile din preajmă, în păduri, în casele abandonate și subsoluri, însă tânărul nu a fost găsit deocamdată.

Fluxul de știri
0