Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Furtuna de duminică seara a lăsat fără acoperiș mai multe case

© SputnikConsecințele ploii din 6 august 2017
Consecințele ploii din 6 august 2017 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Mai multe localități din țară au fost afectate de aversele ce s-au abătut asupra Republicii Moldova duminică seara

CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Conform informațiilor oferite de Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, în localitatea Avdarma, UTA Găgăuzia, vântul a smuls peste 500 de metri pătrați de țiglă de pe acoperișul unui depozit agricol. De asemenea, au fost afectate 6 hectare de viță de vie.

În localitatea Hârcești, raionul Ungheni, vijelia a afectat trei depozite, unde au fost deteriorate 130 de metri pătrați de țiglă și 70 de foi de ardezie de pe acoperișurile acestora. 

Ploaia a făcut ravagii și în nordul țării. De pe liceul teoretic din satul Baraboi, raionul Dondușeni, au fost smulse mai multe foi de ardezie, iar în localitățile Moșana și Elizavetovca, același raion, vântul a descoperit mai multe case. 

Ночная гроза. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un copil din Cahul a murit lovit de fulger

În municipiul Chișinău, în urma vijeliei, de pe un bloc locativ cu 13 nivele din strada Nicolae Sulac nr.8, au fost distruse 40 de metri pătrați de țiglă metalică. 

Comisiile pentru situații excepționale teritoriale urmează să estimeze prejudiciile cauzate.


Fluxul de știri
0