Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iubitul Alinei Zotea: Sunt îndrăgostit incurabil. Declarația nu e pentru deputat

© Sputnik / Мирослав РотарьАлина Зотя
Алина Зотя - Sputnik Moldova
Abonare
În una din ultimele sale postări pe pagina sa de socializare, Vlad Durnea a făcut o declarație de dragoste, dar nu pentru logodnica sa

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Vlad Durnea, logodnicul deputatului liberal Alina Zotea, despre care am scris anterior că este un împătimit explorator al naturii, continuă să-și exprime sentimentele sale de admirație pentru oameni și tradiție. 

În una din ultimele sale postări pe pagina sa de socializare, acesta a făcut o declarație de dragoste, dar nu pentru logodnica sa, ci pentru statul vecin România, pe care el o consideră țara sa. 

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Alina Zotea a fost abandonată de logodnic. Cu cine a plecat acesta în vacanță

”Sunt îndrăgostit incurabil de Țara noastră. Avem sute de destinații deosebite și chiar unice în lume, de la București la Vama Veche, de la Tulcea la Biosfera Deltei Dunării, etnii precum lipovenii sau tătarii, care merită salvați și sprijiniți chiar și pentru a rămâne în patrimoniul universal. Îi avem pe olteni, bănățeni, moldoveni și ardeleni, care fiecare în parte îmi sunt dragi prin autenticitatea și particularitățile lor”, scrie logodnicul liberalei Zotea. 

”Avem muzică, folclor, tradiții și obiceiuri pentru care merită să trăiești aici încă trei vieți. Avem de toate. Unii nu au suficientă hotărâre, demnitate și încredere. Avem de scris multe, generația noastră de făcut și mai multe…”, a conchis Durnea.

Vlad Durnea și Alina Zotea au anunțat încă de la finele anului trecut că s-au logodit. Liberala a demonstrat inelul de logodnă pe pagina sa de Facebook. Deocamdată, cei doi țin în secret data când vor oficia cununia și nunta. 

Fluxul de știri
0