Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A obligat-o să întrețină relații sexuale perverse. Vezi ce a urmat

CC0 / Pixabay / ninocare / Missbrauch - Symbolbild
Missbrauch - Symbolbild - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei anunță că un individ în vârstă de 43 ani, domiciliat într-o suburbie a Capitalei, a fost localizat și reținut de către ofițerii de investigații ai sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiul Chișinău.

CHIȘINĂU, 4 aug — Sputnik. Bărbatul este bănuit că ar fi întreținut un raport sexual forțat și în mod pervers cu o femeie, în vârstă de 41 ani. Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii curent, la domiciliul victimei, când individul ar fi intrat în ospeție, întrucât cei doi se cunoșteau.

Conform datelor acumulate până în prezent de către polițiștii din Capitală, individul ar fi agresat-o fizic şi ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale, manifestate prin acțiuni perverse.

A doua zi, individul a fost localizat şi încătușat de polițiști, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare. În temeiul materialului probatoriu acumulat s-a decis reținerea bănuitului pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliței a municipiului Chișinău. El este cercetat penal conform art.175 "Acțiuni perverse" al Codului Penal şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Cazul este documentat de către angajații Inspectoratului de Poliţie al sectorului Râşcani, Chișinău.

Fluxul de știri
0