Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident în lanț la Telecentru cu implicarea unui BMW - FOTO

Abonare
Mai multe automobile au fost deteriorate în urma unui accident rutier produs în Capitală: un tânăr teribilist aflat la volanul unui BMW a ieșit pe contrasens provocând o ciocnire în lanț

CHIȘINĂU, 4 aug — Sputnik. În dimineața zilei de vineri s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe automobile de marca BMW, SKODA, Volkswagen și Opel. Accidentul a avut loc pe strada Miorița din sectorul Telecentru al Capitalei.

© Facebook / Город без маршруток! Водители помогают пешеходамДТП на улице Миорица (Телецентр) в Кишиневе
ДТП на улице Миорица (Телецентр) в Кишиневе - Sputnik Moldova
ДТП на улице Миорица (Телецентр) в Кишиневе

Potrivit martorilor oculari, șoferul aflat la volanul BMW-ului a ieșit pe contrasens depășind viteza regulamentară, plictisit să mai aștepte în ambuteiaj. Însă în întâmpinare veneau două automobile. Șoferul de la volanul BMW-ului nu a reușit să frâneze și a intrat în automobilele parcate pe acostament.

Din fericire, nici o persoană nu a avut de suferit. Oamenii legii cercetează cazul în vederea stabilirii circumstanțelor producerii accidentului. Vinovatul s-a ales cu o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

Fluxul de știri
0