Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(VIDEO) Nicăieri nu suntem în siguranță: Doi oameni uciși pe plajă de un avion

© Sputnik / Sergey Malgavko / Accesați arhiva multimediaUrlopowicze na plaży na terytorium Tarchankutskiego Parku Przyrodniczego.
Urlopowicze na plaży na terytorium Tarchankutskiego Parku Przyrodniczego. - Sputnik Moldova
Abonare
Avionul s-a prăbușit peste turiștii aflați pe o plajă, omorând o fetiță de opt ani și un bărbat

CHIȘINĂU, 3 aug — Sputnik. Avionul de mici dimensiuni a aterizat forțat pe o plajă de lângă Lisabona, iar oamenii au fost pe cale să-i linșeze pe piloți, potrivit digi24.ro.

Două persoane — un bărbat și o fetiță de opt ani — au fost ucise de aparatul de zbor. Potrivit autorităților portugheze, avionul, un Cesna de mici dimensiuni, la bordul căruia se afla pilotul și copilotul, a coborât în dezechilibru și a trecut peste cele două victime. Fetița decedată se afla la plajă alături de părinții ei, care au scăpat nevătămați.

Martorii au afirmat că turiștii aflați la plajă nu au auzit avionul decât în ultima clipă, înainte ca acesta să aterizeze pe nisipul de la Sao Joao da Caparica, o plajă situată la aproximativ 20 de kilometri de Lisabona.

Unii dintre cei care au văzut din timp avionul apropiindu-se au sărit în apă pentru a se salva.

Oamenii furioși au vrut să-l atace pe pilot, strigând la el că este un criminal. Poliția a intervenit la scurt timp și i-a escortat pe cei doi piloți departe de mulțimea furioasă.

Fluxul de știri
0