Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Criminali extrem de violenți, prinși la Strășeni. Vezi ce le făceau femeilor

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au prins doi bărbați violenți care au comis mai multe infracțiuni în Capitală

CHIȘINĂU, 2 aug — Sputnik. Polițiștii din Capitală în comun cu procurorii sectorului Ciocana au reținut într-o localitate din raionul Strășeni doi indivizi periculoși, originari din raionul Orhei, de 24 și 27 de ani, care au fost implicați în comiterea a cel puțin 10 jafuri stradale și furtul unui automobil din Chișinău. Unul dintre ei a fost condamnat anterior în Federaţia Rusă pentru săvârşirea atacurilor tâlhăreşti.

Știind că sunt căutați de Poliție, aceștia s-au ascuns la niște cunoscuți dintr-o localitate din raionul Străşeni, însă polițiștii i-au identificat la scurt timp.

Indivizii acționau noaptea și atacau doar femei sau bărbaţi în stare de ebrietate, pe care îi loveau cu pumnii şi îi imobilizau la pământ, după care le luau lanţurile de aur, telefoane mobile și portmoneele cu bani.

În cadrul perchezițiilor, oamenii legii au depistat şi ridicat mai multe telefoane mobile, lănţişoare din aur şi alte bunuri, care ar fi fost sustrase anterior de la mai mulți cetăţeni.

Aceştia au apărut recent în vizorul camerelor de supraveghere video instalate la un market din sectorul Buiucani, când au urmărit o femeie şi au agresat-o fizic, deposedând-o de lănţişorul de aur de la gât.

Ambii sunt cercetaţi penal pentru jafuri în serie şi furt. Conform prevederilor legale, ei riscă închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Cetăţenii care au avut de pătimit în urma acțiunilor acestor indivizi sunt îndemnaţi să se adreseze la Inspectoratul de sector pentru înregistrarea plângerilor şi stabilirea tuturor circumstaneţor.

Fluxul de știri
0