Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un copil de 10 ani s-a înecat în timp ce se scălda cu părinții în Nistru

© Sputnik / Rodion ProcaRâul Nistru
Râul Nistru - Sputnik Moldova
Abonare
Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, de la începutul anului 2017, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 57 de persoane, inclusiv 12 copii

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. Un copil de 10 ani s-a înecat în timp ce se scălda în râul Nistru. Tragedia a avut loc în apropierea localității Telița, raionul Anenii Noi. Băiatul era însoțit la scăldat de părinți.

Serviciul Situații Excepționale a fost alertat, luni, la ora 18.30, pentru a interveni la căutarea minorului. Conform datelor operative, lucrările subacvatice au fost efectuate până noaptea, dar fără rezultat.

Diana Țuțu - Sputnik Moldova
Sezonul estival: Îngrozitor cât de multe înecuri

În această dimineață scafandrierii au reluat lucrările subacvatice.

Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi investigate de organele de drept. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează populația să nu meargă la scăldat în locuri neautorizate. Adulții sunt îndemnați să monitorizeze strict minorii și să nu le permită înotul în râuri unde curenții de apă sunt puternici.

Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, de la începutul anului 2017, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 57 de persoane, inclusiv 12 copii.

Fluxul de știri
0