Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vezi cea mai recentă decizie privind circulația trenului Chișinău-Odesa

© Sputnik / Aleksandr Kondratuk / Accesați arhiva multimediaLocomotivă de tren
Locomotivă de tren - Sputnik Moldova
Abonare
Datorită perioadei estivale, numărul pasagerilor care se deplasează de la Chișinău la cu trenul a crescut semnificativ, iar asta a impus luarea unei decizii privind periodicitatea circulației trenului de pe această linie

CHIȘINĂU, 1 aug — Sputnik. Î.S. „Calea Ferată din Moldova" (CFM) informează printr-un comunicat că va spori periodicitatea circulației garniturii în perioada estivală.

Tren Поезд - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Din 23 iunie trenul Chișinău-Odesa are un nou program de circulație

„Conform acordului încheiat de CFM cu administrația căilor ferate din Ucraina, începând cu data de 3 august a.c., trenul va circula temporar de patru ori pe săptămână, în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică", informează CFM.

Întreprinderea a precizat că dacă fluxul de pasageri se va menține și ulterior, atunci orarul circulației va fi extins.

Totodată, CFM a ținut să le amintească cetățenilor moldoveni că dacă vor opta pentru serviciile oferite de această întreprindere, ei vor putea ajunge în orașul ucrainean Odesa în aproximativ patru ore, iar călătorii nu mai trec controlul vamal la frontiera Republicii Moldova, ci doar la îmbarcare. Asta permite ca durata călătoriei să fie redusă cu circa 40 de minute.

Fluxul de știri
0