Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Descinderi la o stână de oi. Ce au găsit procurorii în loc de paricopitate

© SputnikСтадо овец
Стадо овец - Sputnik Moldova
Abonare
Acțiunile au fost desfășurate în contextul prevenirii și combaterii criminalității transfrontaliere în regiunea de sud a țării

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. Un aparat de zbor de mici dimensiuni, un pistol traumatic și 15 cartușe de vânătoare au fost confiscate în urma descinderilor la domiciliile unor persoane documentate pentru transportarea ilicită de țigări din Republica Moldova în România. 

Acțiunile au fost desfășurate în contextul prevenirii și combaterii criminalității transfrontaliere în regiunea de sud a țării și efectuate de către echipa comună formată din polițiștii de frontieră ai Direcției regionale SUD, ofițerii CNA și procurorii Anticoruție.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Acțiune de amploare a CNA. Lovitură grea pentru mafia tutunului

”La valorificarea informațiilor acumulate într-o cauză penală ce ar viza patru persoane implicate în contrabanda cu țigări, echipa mixtă a percheziționat domiciliile acestora, dar și alte gospodării ce le aparțin. Persoanele sunt cetățeni moldoveni, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani”, anunță responsabilii de la Poliția de Frontieră. 

Astfel, la o stână de oi din satul Moscovei, raionul Cahul, camuflat într-un depozit improvizat, s-a depistat un aparat de zbor de mici dimensiuni, asemănător cu motodeltaplanul. Concomitent, într-un apartament din orașul Cahul, au fost găsite un pistol traumatic și 15 cărtușe de vânătoare, care erau păstrate necorespunzător, fiind încălcată legea cu privire la regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă.

Polițiștii de frontieră continuă activitățile speciale de investigație și analiză de risc întru stabilirea tuturor circumstanțelor infracțiunii.


Fluxul de știri
0