Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aglomerație la frontiera de stat. Circulație îngreunată în mai multe puncte

© Sputnik / Мирослав Ротарьточка пересечения границы
точка пересечения границы - Sputnik Moldova
Abonare
În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniță

CHIȘINĂU, 1 aug – Sputnik. În punctele de trecere a frontierei Leușeni, Palanca, Criva și Otaci, circulația este îngreunată din cauza traficului intensificat. Potrivit informațiilor oferite de Poliția de Frontieră, media timpului de așteptare depășește jumătate de oră.

Birou Vamal Albița, România - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cum putem evita cozile din vamă în perioada estivală

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniță, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în ultimele 24 de ore fluxul de persoane în punctele de trecere a constituit 70 de mii 641 de traversări, dintre care 40 de mii 897 înregistrate pe sensul de intrare în Moldova. Din numărul total de traversări persoane, 41 de mii 737 au constituit trecerile cetățenilor moldoveni.

Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 14 mii 571de  traversări, dintre care autovehicule cu numere de înmatriculare străine – 7 074 traversări.

Fluxul de știri
0