Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nuntă mare în familia Alei Pugaciova: Cine sunt mirii

© Flickr / ChuWeiHunG IPhotoЖених и невеста на бракосочетании
Жених и невеста на бракосочетании - Sputnik Moldova
Abonare
Presa din Rusia a calificat evenimentul drept nunta anului, fiind prezent o bună parte din bomondul artistic de la Moscova.

CHIŞINĂU, 29 iul — Sputnik. Mult aşteptatul eveniment s-a produs joi, 27 iulie. Nepotul mai mare al vestitei cântăreţe Ala Pugaciova, Nikita Presniacov, şi iubita sa Aliona Krasnova şi-au unit inimile într-o atmosferă deosebită, în prezenţa a numeroşi oaspeţi — persoane apropiate şi nume sonore din showbizul rusesc.

Se ştie că mirele provine dintr-o familie de artişti foarte cunoscuţi, mama acestuia fiind interpreta Cristina Orbacaite, iar tatăl — Vladimir Presniakov. Cei mai de seamă oaspeţi au fost însă, evident, bunica acestuia, supervedeta Ala Pugaciova şi soţul ei Maxim Galkin.

Şi bunicii paterni ai lui Nikita sun doi cunoscuţi artişti — Vladimir Presniakov senior şi Elena Presniakova, care au activat împreună în extrem de cunoscuta formaţie vocal-instrumentală „Samoţvetî", în mare vogă în perioada sovietică.

Никита и Алена 💍👏😘 #свадьба #ANrealWedding

Публикация от Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) Июл 27 2017 в 8:18 PDT

Pe reţelele de socializare au apărut deja numeroase fotografii şi secvenţe video de la ceremonie, postate inclusiv de miri şi rudele apropiate.

Unul dintre cele mai emoţionante momente l-a constituit primul dans al tinerilor însurăţei, care nu a fost un dans în accepţia tradiţională a cuvântului, ci un număr de acrobaţie cu elemente extrem de complicate. Cei doi au plutit practic în aer.

 

Nu mai puţin impresionant a fost şi „tortul miresei", o construcţie impunătoare pe câteva niveluri, care ar fi costat în jur de 2 milioane de ruble.

Potrivit apropiaţilor cuplului, cei doi îşi vor petrece luna de miere în America. Nikita Presniacov (26 de ani) şi Aliona Krasnova (20 de ani) s-au cunoscut în 2014, iar logodna şi-au anunţat-o în martie curent.

Fluxul de știri
0