Pericol pe plajele din Odesa. Vezi ce riști

© Sputnik / Евгения Новоженина / Accesați arhiva multimediaГорода мира. Одесса
Города мира. Одесса - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii moldoveni care se odihnesc pe plajele din Odesa trebuie să fie cu băgare de seamă: deja există o victimă

CHIȘINĂU, 28 iul — Sputnik. Pe renumita plajă „Lanjeron", din Odesa unde se odihnesc deseori cetățenii moldoveni, s-a produs un accident regretabil, comunică presa locală.

Pe plaja respectivă a fost instalat un turn pentru sărituri în apă. Însă administratorii nu au luat toate măsurile de siguranță. Drept urmare, a avut de suferit o adolescentă de 15 ani, scrie presa ucraineană.

Fata a urcat pe turn și a sărit în apă, dar săritura a fost cu urmări grave pentru ea: s-a lovit puternic la cap și și-a pierdut cunoștința, fiind transportată ulterior la spitalul de urgență.

Пляж на Золотых песках - Sputnik Moldova
Explozie la Zatoka, locul unde se odihnesc mulți moldoveni

Potrivit presei, proprietarii au demontat imediat turnul, pentru a nu fi trași la răspundere.

Anterior, Poliția Națională a Ucrainei a comunicat că la Odesa a început să activeze o nouă subdiviziune, de velopatrulare, care urmează să supravegheze ceea ce se întâmplă în zona dintre plajele „Arkadia" și „Lanjeron".

Responsabili de la poliție au comunicat că în această subdiviziune nu vor activa angajați ai poliției de patrulare, ci combatanți din subdiviziunea specială „Jaguar". Totodată, cei care își petrec vacanța pe malul mării susțin că nu întotdeauna aceste patrule se află la locul lor de muncă, deși au început să activeze încă de marți.

Fluxul de știri
0