Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirtoacă, pe urmele lui Filat: Toți liberalii s-au lepădat de el. Și Ghimpu?

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă
Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Un jurnalist de la Chișinău spune că de câteva zile încercă să-i convingă pe colegii de partid al lui Dorin Chirtoacă să participe la o emisiune TV la care să-i apere poziția. Dar toți refuză, nimeni nu vrea să spună o vorbă în apărarea lui.

CHIȘINĂU, 28 iul — Sputnik. O jurnalistă de la Chișinău anunță pe pagina sa de facebook că îl compătimește pe Dorin Chirtoacă. Și nu atât pentru dosarul care i-a fost intentat, pentru problemele lui cu justiția, ci pentru faptul că toți tovarășii lui de la Partidul Liberal, fie că este vorba de deputați, fie de consilieri municipali, fie de foștii miniștri liberali, nimeni nu vrea să-i vină în ajutor.

"Firește, eu tot trăiesc în Chișinău și la fel ca și mulți sunt foarte revoltată de halul în care a ajuns orașul, dar astăzi mi-e jale de Dorin Chirtoacă. Și nu e vorba de dosare penale, avocați eliminați din proces, beșteleala publika, la astea ar fi trebuit să se aștepte, mai ales după ce a văzut cum a procedat guvernarea cu alți parteneri de alianțe. Mie mi-e jale pentru că în apărarea lui Dorin nu sare nimeni din echipa lui, din colegii de partid", scrie jurnalista.

Mariana Rață precizează că deputații, consilierii municipali și foștii miniștri liberali au fost invitați să participe la o dezbare la un post TV privat care nu poate fi suspectat de simpatii proguvernamentale, dar aceștia au refuzat categoric. Mai mult, aceștia au refuzat să participe la respectiva dezbatere chiar după ce au fost rugați personal de Dorin Chirtoacă.

"De patru zile încerc să conving măcar un coleg de partid de-al primarului să vină la emisiune și să prezinte punctul de vedere al lui Chirtoacă într-o discuție despre corupția de la Primărie și justiția selectivă. Am vorbit cu toți deputații liberali, cu o parte din consilierii municipali liberali, cu unii foști miniștri liberali, cu liderul partidului și NIMENI nu vrea să vină!!! Chirtoacă ne-a promis ieri că va încerca el însuși să identifice o persoana și tot NIMIC. Asta vorbește despre multe…", conchide jurnalista de la Chișinău.

Vom menționa în final că jurnalista nu precizează dacă și Mihai Ghimpu, care este liderul PL și unchiul lui Dorin Chirtoacă, a refuzat să participe la această dezbatere și dacă primarul municipiului Chișinău l-a rugat și pe acesta să-l reprezinte la respectiva dezbatere TV.

Fluxul de știri
0