Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Incidentul cu implicarea cetățenilor ruși, discutat de Dodon și Muhametșin

© Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și Farit Muhametșin ambasador al FR în RM
Președintele Igor Dodon și  Farit Muhametșin ambasador al FR în RM - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon consideră că acțiunile Guvernului de la Chișinău sunt o provocare menită să tensioneze relațiile cu Federația Rusă

CHIȘINĂU, 28 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, cu care a discutat despre incidentul privind reţinerea cetățenilor ruși la Chişinău, dar și detaliile vizitei vicepremierului rus Dmitri Rogozin în țara noastră.

”Am discutat încă odată despre provocarea guvernului de la Chișinău care au interzis accesul artiștilor ruși în Republica Moldova. Ne vom lămuri cu fiecare caz în parte. Astfel de gesturi sunt inadmisibile”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

 

Președintele Dodon a menționat că toți cei care pun la cale astfel de provocări pentru a deteriora relațiile noastre strategice cu federația rusă vor fi identificați și va veni vremea când vor fi trași la răspundere.

Totodată, în cadrul întrevederii au fost discutate detaliile agendei vicepremierului rus Dmitri Rogozin, care urmează să întreprindă o vizită oficială în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0