Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovencele pe Instagram fac ca vara să fie și mai toridă

© Photo : 7-themesПляж, девушка серфер
Пляж, девушка серфер - Sputnik Moldova
Abonare
Până la sfârșitul verii a mai rămas doar o lună: iată cum își petrec vacanța cele mai cunoscute vedete ale Instagram-ului autohton

CHIȘINĂU, 25 iul — Sputnik. În acest an, am avut o vară cu adevărat toridă în Moldova. Utilizatorii rețelelor de socializare postează imagini picante cu momente din vacanța lor. Cum se odihnesc cele mai cunoscute vedete ale segmentului moldovenesc de Instagram? Sputnik Moldova a făcut o selecție a cele mai provocatoare fotografii postate de compatrioatele noastre.

Splendida Xenia Deli

Cunoscutul model din Moldova, Xenia Deli, care s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, cu mult mai în vârstă decât ea, a reușit să călătorească vara aceasta cu vârf și îndesat, îmbinând în mod fericit odihna cu munca. În primele două luni de vară, Deli a ajuns în SUA (Los Angele, Maiami), în Republica Dominicană, în Moldova unde și-a vizitat familia, în Elveția și în Egipt, la baștina soțului. Deli își ține la curent numeroșii fani de pe rețelele de socializare cu noutățile din viața-i personală și impresiile de călătorie. Fotografiile Xeniei Deli acumulează mii de accesări, lucru explicabil: modelul are o siluetă de invidiat pe care și-o demonstrează cu mândrie.

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Июл 16 2017 в 12:41 PDT

"Baewatch" 👯with the hottest @sandrakubicka ❤️❤️❤️

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Июн 23 2017 в 8:46 PDT

💞💞💞

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Май 30 2017 в 8:37 PDT

Fermecătoarea Natalia Gordienco

Sclipitoarea interpretă Natalia Gordienco continuă să-și bucure abonații cu imagini minunate. Vara aceasta vedeta s-a odihnit pe litoralul Mării Ligurice (capul Antibes). Fotografiile Nataliei sunt accesate și comentate de numeroși internauți. În afară de fotografiile din locuri exotice, cântăreața a mai postat imagini cu cele mai frumoase peisaje din Moldova.

Romantica Mia Beschieri

Pagina de Instagram a bloggeriței Mia Beschieri abundă de fotografii estivale. Tânăra postează imaginile din însorita Italie și romantica Franță. Pozele excelente, de atmosferă ale Miei acumulează mii de accesări, utilizatorii fiind vrăjiți de gustul extraordinar al  acesteia și de capacitatea de a observa frumosul în toate.

Pool day 🐬💦🍹

Публикация от miabeschieri (@miabeschieri) Июл 18 2017 в 11:03 PDT

Încântătoarea Olia Tira

Înterpreta din Moldova Olia Tira își cucerește în continuare fanii pe Instagram cu fotografii plăcute vederii. Imaginile „calde, însorite" de la mare au beneficiat de numeroase aprecieri și comentarii. Stilată și zâmbitoare, Tira își împarte buna dispoziție cu utilizatorii rețelelor de socializare. Totodată, vedeta nu pierde ocazia de a-și îndemna abonații să ducă un mod de viață sănătos, promovând sportul și alimentația corectă.

Eleganta Cristina Gheiceanu

Pe pagina Instagram a moldovencei Cristina Gheiceanu sunt postate numeroase fotografii romantice de vacanță pe fundalul celor mai frumoase peisaje din Elveția. Și aceste imagini se bucură de mare succes, acumulând tot mai multe like-uri și comentarii.

Good evening, people ✨

Публикация от Cristina Gheiceanu (@cristinagheiceanu) Июл 17 2017 в 10:42 PDT

Focoasa Doina Ciobanu

Încântătoarea fashionistă și bloggerița de succes din Moldova, minunata Doina Ciobanu, nu încetează să-și surprindă fanii de pe Instagram cu fotografiile sale incendiare. Imaginile de pe litoral postate de tânără i-au ațâțat pe internauți: mii de like-uri și numeroase comentarii. Abonații acestei domnișoare stilate nu pot nicidecum rămâne indiferenți, iar ea are într-adevăr cu ce se mândri, mai ales cu silueta-i fără cusur.

Adriatic waters and the always perfect @realisationpar 🍒

Публикация от Doina Ciobanu | Дойна (@doina) Июл 21 2017 в 8:28 PDT

Still feeling those Italian vibes as summer goes on 🍑🍒🍊

Публикация от Doina Ciobanu | Дойна (@doina) Июл 17 2017 в 9:27 PDT


Beach reading 📚

Публикация от Doina Ciobanu | Дойна (@doina) Июл 13 2017 в 2:45 PDT

Fluxul de știri
0