Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Culmea obrăzniciei: Un bărbat a făcut asta în văzul tuturor

© REUTERS / Abdalrhman IsmailВзрыв
Взрыв - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii solicită implicarea cetățenilor pentru a identifica bărbatul care a fost surprins de camerele de supraveghere video

CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Polițiștii din Capitală solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica un bărbat care a furat un portmoneu cu bani dintr-un centru comercial din Chișinău.

Un bărbat de 38 de ani a alertat poliția după ce i-a fost furat portmoneul în care se aflau 150 de Euro și 400 de Hrivne ucrainești. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere video. Un bărbat s-a apropiat de casier și a achitat pentru produse. El a observat portmoneul uitat de proprietar pe masa. Fără să întrebe cui îi aparține, l-a luat și a părăsit magazinul.

Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 13 la 27 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbat sunt rugate să anunțe Poliţia Capitalei la numerele: 0 785 73 701 / 0 691 50 993.

Fluxul de știri
0