Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon: problemele de la Air Moldova ar putea provoca o tragedie

© Sputnik / Rodion ProcaAir Moldova
Air Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, a declarat că problemele existente la Air Moldova ar putea fi discutate în cadrul Consiliului Suprem de Securitate

CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Problemele privind programul zborurilor și starea avioanelor companiei aeriene Air Moldova au ajuns în vizorul autorităților statului. Și președintele țării, Igor Dodon, și-a îndreptat atenția asupra situației create.

"Vedeți ce se întâmplă la Air Moldova. Deja am dat indicații și suntem gata în orice moment să convocăm Consiliului Suprem de Securitate. Am putea avea o tragedie națională. Ei se joacă cu focul", a declarat Dodon, miercuri, în cadrul unui dialog cu presa.

Самолет - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Accident la aterizare pe Aeroportul Chișinău

În ultima perioadă, din cauza unor probleme tehnice, cursele acestei companii aeriene decolează cu întârziere iar uneori sunt chiar anulate. Miercuri a avut loc cel mai grav incident din ultima perioadă. În momentul aterizării unui avion pe pista Aeroportului din Chișinău, s-a spart cauciucul de la șasiul din spate, situat pe stânga.

Din fericire, nici un pasager nu a avut de suferit, însă pe pista de decolare-aterizare au fost prezente o autospecială a pompierilor și o ambulanță. În cele din urmă, pneul a fost înlocuit și avionul a zburat spre Roma.

Fluxul de știri
0