Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Yandex.Taxi a ajuns la Chişinău. Cât costă călătoria

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaЯндекс.Такси
Яндекс.Такси - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Yandex.Taxi funcţionează în Moldova, Rusia, Belarus, Ucraina, Armenia, Georgia şi Kazahstan

CHIȘINĂU, 25 iul – Sputnik. Serviciul Yandex.Taxi se lansează la Chișinău. Locuitorii Capitalei pot comanda un taxi prin aplicația mobilă sau pe site. Yandex.Taxi a devenit primul serviciu internațional în Republica Moldova de comandă taxi online, complet localizat în limba română.

Poliția - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Microbuze și taxiuri ucigașe în Chișinău – duc oameni având frânele defecte

Pentru a comanda o maşină nu este nevoie de a telefona la dispecerat: Yandex.Taxi va detecta automat locaţia utilizatorului şi va transmite comanda către şofer. 

La Chişinău se aplică un tarif unic: costul minim al călătoriei nu depășește 15 lei, inclusiv preluarea şi 5 kilometri de drum, mai departe nu mai mult de 5 lei pe kilometru. De exemplu, pentru 15 lei se poate ajunge de la centrul comercial Sun City la Centrul International de expoziţii „Moldexpo”, iar cursa de la restaurantul McDonalds la Botanica până la Aeroport va costa aproximativ 45 lei. La ieșirea din raza oraşului fiecare kilometru de traseu va costa nu mai mult de 10 lei.

Aplicaţia gratuită Yandex.Taxi este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android.

Serviciul Yandex.Taxi funcţionează în Moldova, Rusia, Belarus, Ucraina, Armenia, Georgia şi Kazahstan. În total, la acest serviciu sunt conectați mai mult de 200 de mii de şoferi.

Fluxul de știri
0