Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A băut, a ucis și a fugit – povestea unui tânăr din raionul Comrat

Abonare
Un tânăr din Ferapontievca, raionul Comrat, a lovit mortal cu mașina un pieton după care a fugit de la locul faptei. După ce l-au identificat și l-au prins, polițiștii au constatat că acesta se afla în stare avansată de ebrietate.

CHIŞINĂU, 25 iul — Sputnik. Un tânăr a fost reținut luni de angajații Inspectoratului Național de Patrulare după ce a părăsit locul accidentului rutier pe care l-a comis și în urma căruia a decedat o persoană.

În data de 24 iulie, în jurul orei 12:00, polițiștii de patrulare au fost informați că în satul Ferapontievca din raionul Comrat șoferul unui autoturism de model „Opel" a lovit mortal un bărbat, după care a deteriorat un alt automobil. Imediat, șoferul a părăsit locul accidentului.

Ofițerii INP au reacționat prompt şi au întreprins măsurile necesare pentru stabilirea locului aflării șoferului vinovat de accident. La scurt timp, inspectorii de patrulare au identificat un automobil în curtea unei case, care avea semne evidente de implicare în accident.

Ulterior, proprietarul mașinii, un tânăr de 23 de ani, a recunoscut că a lovit cu mașina un cetățean, iar în loc să acorde ajutor, s-a speriat și a fugit de la locul faptei. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Conducătorul auto fiind supus testului de alcoolemie, aparatul,,Drager" a arătat 0,98 mg/l în aerul expirat, ceia ce prevede stare de ebrietate avansată.

La moment, suspectul este reținut și urmează să fie documentat conform legislației în vigoare.

Fluxul de știri
0