Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu puternic în centrul orașului Chișinău. Regim de alertă pentru pompieri

© Photo : dse.mdIncendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală
Incendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Întreaga garnizoană a Serviciului Salvatori și Pompieri din Chișinău este ridicată în regim de alertă.

CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Mai bine de patru ore întreaga garnizoană a pompierilor din municipiul Chișinău luptă cu un incendiu izbucnit pe Stadionul Republican, amplasat chiar în centru Capitalei. 

Potrivit responsabililor de la Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, ard grămezile de crengi și arbori, care au fost depozitate pe stadion în urma intemperiei din aprilie. 

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 04.30 de minute. La fața locului au fost îndreptate 16 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 80 de persoane. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au fost formate 4 sectoare de luptă, iar datorită intervenției eficiente focul este ținut sub control. 

Conform datelor operative ale Serviciului Situații Excepționale nu au fost înregistrate victime. 

Întreaga garnizoană a Serviciului Salvatori și Pompieri este ridicată în regim de alertă.

Este al treilea incendiu în această lună în Capitală, când ard grămezile de crengi depozitate în urma ninsorilor abundente de la finele lunii aprilie. Totul a început la 9 iulie cu un incendiu puternic la gunoiștea de la Pruncul. Istoria s-a repetat câteva zile mai târziu la depozitul de vreascuri amplasat în imediata apropiere de Cimitirul Sf. Lazăr din Chișinău.

Fluxul de știri
0