Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De luni, în Capitală va fi sistată livrarea apei calde

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТЭЦ
ТЭЦ - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă administrația întreprinderii Termoelectrica a promis că nu va sista livrarea apei calde pe timp de vară, locuitorii Chișinăului vor rămâne totuși fără acest serviciu.

CHIŞINĂU, 22 iul — Sputnik. Livrarea apei calde în Capitală nu va fi sistată chiar în toate cartierele. Totuși, în perioada 24 iulie — 14 august, din cauza lucrărilor de reparație și reabilitare a rețelelor de livrare a apei nu va mai fi livrată apă caldă pe străzile Drumul Schinoasei, Miorița, Academiei, Drumul Viilor, Pietrarilor, Ialoveni, Șoseaua Hâncești 62-83, Sprincenoaia, Leh Kachinski, Sfânta Vineri.

Iar În perioada 24 iulie — 7 august, pe strada Vasile Lupu vor fi efectuate lucrări de reparație a rețelei de livrare a apei în perimetrul din intersecțiile cu străzile Belinschi, Cornului și Drumul Taberei. Din această cauza, livrarea apei calde va fi sistată în blocurile de la următoarele adrese: Vasile Lupu, 55, 59, 59/1, 59/2; Cornului, 3/1; pe segmentul Cornului, 19 și Cornului, 33, Cornului, 4 și cornului 16; Alexandrescu și Buiucani, 2, 3, 5.

Fluxul de știri
0