Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin nu a decis dacă va participa în alegerile prezidențiale din 2018

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин посетил образовательный центр "Сириус" в Сочи
Президент РФ В. Путин посетил образовательный центр Сириус в Сочи - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Vladimir Putin nu a decis dacă va candida în alegerile prezidențiale din 2018

CHIȘINĂU, 21 iul — Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că nu a decis deocamdată dacă va participa în alegerile prezidențiale din 2018, transmite RIA Novosti.

"Nu am luat o decizie, voi mai vedea. Alegerile vor avea loc în 2018, iar până la începutul campaniei electorale mai este ceva timp. Vom mai vedea", a declarat Putin în cadrul unei întrevederi cu tinerii Centrului Educațional "Sirius" din Soci.

Sirius a fost înființat la inițiativa lui Putin, în martie 2013, de fondul Talent și Succes, în baza infrastructurii create pentru olimpiada din 2014. Scopul centrului educațional constă în identificarea, dezvoltarea și susținerea profesională a tinerilor dotați, care se manifestă în domeniul artei, sportului, științe naturale și tehnologie. 

Fluxul de știri
0