Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Interviu exclusiv cu Vladimir Voronin. În curând pe sputnik.md

Abonare
Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a acceptat invitația jurnalistei Sputnik Moldova Cristina Bumbu-Dănuță de a discuta sincer despre realizările obținute în cei 26 de ani de Independență ai Republicii Moldova, despre prietenie, trădare și umor.

Este un om cu un accentuat simț al umorului, pe care l-ar fi moștenit de la bunica sa, Tatiana. Vorbește rar despre familie, însă o consideră cea mai prețioasă bogăție.

Spune că are o familie numeroasă, mulți nepoți și chiar patru strănepoți. Nu are prieteni în rândul politicienilor, în schimb are unul fidel la birou,  chiar pe masa sa de lucru. Este vorba despre "crocodilul Ghena". Mai în glumă, mai în serios, Vladimir Voronin spune că este un fel de talisman. Faptul că acest animal merge doar înainte îl motivează să nu dea niciodată înapoi în deciziile pe care le ia.

Luni, pe pagina www.sputnik.md va fi publicat interviul integral realizat de jurnalista Cristina Bumbu-Dănuță. Fiți cu ochii pe sputnik.md

Fluxul de știri
0