Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu răspundeți la sms-urile dubioase. Fiscul a depistat un nou mod de escrocherie

© Sputnik / Rodion ProcaTelefon mobil
Telefon mobil - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Fiscal de Stat a fost luat cu asalt astăzi de mai mulți cetățeni care au primit sms-uri precum că ar avea datorii la plata impozitelor și taxelor

CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) atenționează toți cetățenii care au primit mesaje cu privire la presupuse datorii pentru o anumită perioadă fiscală că acestea sunt false și nu au fost scrise și trimise de instituție.

”Atenționarea autorității fiscale autohtone vine în rezultatul mai multor apeluri telefonice parvenite în primele ore ale zilei de 21 iulie 2017, în cadrul cărora cetățenii întreabă despre necesitatea achitării, dar și despre veridicitatea acestor mesaje”, se spune într-un comunicat al SFS.

банкноты номиналом 200 лей - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vom plăti impozit pentru cumpărăturile mai scumpe de 300 de euro

Serviciul Fiscal a sesizat organele competente și recomandă tuturor cetățenilor care au primit asemenea mesaje să nu cadă în plasa unei escrocherii.

”Nu transferați banii pe niciun cont solicitat! În cazul în care veți apela la numărul de telefon indicat în mesaj – riscați ca apelul DVS să fie taxat nemotivat”, atenționează specialiștii de la SFS.   

Pentru a obține informații vizavi de situația obligațiilor fiscale, fiecare cetățean se poate adresa la orice oficiu al SFS cu buletinul de identitate.


Fluxul de știri
0