Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce i-a spus Igor Dodon ambasadorului american, James Pettit

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon și James D. Pettit
Igor Dodon și James D. Pettit - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Moldovean Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova James D. Pettite

CHIȘINĂU, 21 iul — Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James D. Pettit, cu care a discutat situația politică internă, dar și relațiile bilaterale moldo-americane.

”În mod special, am vorbit despre modificarea sistemului electoral. Consider că, odată cu adoptarea acestui sistem electoral, începe o nouă etapă în istoria modernă a Republicii Moldova, care va contribui la democratizarea societății noastre, inclusiv prin implicarea activă în procesul electoral a reprezentanților diasporei și locuitorilor din Transnistria”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dodon a precizat că un subiect aparte a fost proiectul de lege cu privire la Găgăuzia, care speră să să fie votat chiar astăzi de Parlament.

Fluxul de știri
0