Participanții concursului „Tu ești super!” se odihnesc la „Orlionok”

© Photo : Алексей ОгудинДетский лагерь Орленок
Детский лагерь Орленок - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik a pregătit surprize pentru vocaliști

Participanții Concursului Internațional de Interpretare „Tu ești super!" din Armenia, Kazahstan, Moldova și Osetia de Sud au sosit la odihnă la centrul pentru copii „Orlionok" din Rusia.

Copiii s-au integrat imediat în atmosfera inedită a uneia dintre cele mai vechi tabere pentru copii din Rusia, cu denumirea „Solnecinâi". Chiar din prima zi, copiii au fost antrenați în diferite activități: s-au scăldat în mare, au participat la concursuri și jocuri tematice, iar seara au dansat la discotecă, demonstrându-și tricourile cu emblema agenției Sputnik și a concursului „Tu ești super!".

© Photo : Алексей ОгудинКристина Коваленко
Кристина Коваленко - Sputnik Moldova
Кристина Коваленко

Centrul pentru copii „Orlionok" din Rusia este cea mai mare instituție federală pentru odihna și întremarea copiilor și a fost înființat în anul 1960. Anual găzduiește circa 20 mii de copii cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani. Centrul „Orlionok" se află în apropierea localităților Novomihailovski și Pleaho, raionul Tuapse, regiunea Krasnodar, având în componență nouă tabere: de vară — „Komsomolski", „Dozornâi", „Olimpiiski letni", „Solnâșko"; și pentru tot anul — „Solnecinâi", „Zviozdnâi", „Stremitelnâi", „Ștormovoi", „Olimpiiski zimni".

© Sputnik / Алексей ОгудинУчастники Международного вокального конкурса "Ты супер!" прибыли на отдых во Всероссийский детский центр "Орленок"
Участники Международного вокального конкурса Ты супер! прибыли на отдых во Всероссийский детский центр Орленок - Sputnik Moldova
Участники Международного вокального конкурса "Ты супер!" прибыли на отдых во Всероссийский детский центр "Орленок"

Fluxul de știri
0