Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldovenii răniți în accidentul din Ucraina au fost aduși acasă – VIDEO

© Photo : pogliad.uaДТП с пассажирским автобусом
ДТП с пассажирским автобусом - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați, cu vârstele de 45 și 36 de ani, care au suportat diverse traumatisme, au fost aduși în Moldova de către un echipaj SMURD

CHIȘINĂU, 19 iul – Sputnik. În dimineața zilei de miercuri, angajații Serviciului Situații Excepționale al MAI au adus acasă victimele accidentului rutier, cetățeni moldoveni, produs luni seara în orașul Cernăuți, Ucraina. 

Doi bărbați, cu vârstele de 45 și 36 de ani, care au suportat diverse traumatisme, au fost aduși în Moldova de către un echipaj SMURD. Pe parcursul drumului starea acestora a fost monitorizată de către o echipa de medici și paramedici. 

Ambulanța a ajuns la Chișinău la ora 04.25 minute, iar pacienții au fost preluați de către un grup de medici din cadrul Institutului de Medicină Urgentă.

”Pe parcursul drumului oamenii nu au suportat complicații, iar începând cu ziua de astăzi aceștia  își vor continua tratamentul la spital”, au anunțat responsabilii Serviciului Situații Excepționale.

Moldovenii au suferit diverse traumatisme, după ce autocarul în care se aflau a fost lovit frontal de un microbuz, înmatriculat în Ucraina. În urma impactului, ambii șoferi ai autobuzului și un pasager, toți cetățeni ai Republicii Moldova, au suferit mai multe fracturi, iar șoferul microbuzului, cetățean ucrainean, a decedat pe loc. 

Autocarul se îndrepta din Germania spre Republica Moldova. La bord erau 56 de pasageri.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0