Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Luați pe neprins de veste: Polițiștii au fost nevoiți să facă asta

© Sputnik / Мирослав Ротарьtransport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины
transport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii din Capitală i-au luat pe neprins de veste pe mai mulți șoferi care au încălcat regulile de exploatare a mijloacelor de transport în comun.

CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik. Șaptesprezece șoferi de pe linia de microbuz numărul 101 au fost amendați. Polițiștii din Capitală i-au pedepsit pe aceștia pentru încălcarea regulilor de exploatare a mijloacelor de transport destinat transportării cetățenilor.

Potrivit Poliției, în urma controlului inopinat, șoferii de pe linia de microbuz numărul 101 au fost amendați pentru că vehiculele cu care transportau pasageri aveau defecțiuni tehnice în sistemul de frânare, mecanismul de direcţie, de iluminare ori de semnalizare. Totodată, au fost amendați și cei care nu aveau copia licenței de activitate pentru vehiculul cu care erau transportați pasagerii. Șoferii au fost sancţionaţi cu amenzi de la 500 până la 1000 de lei.

Totodată, oamenii legii le-au prescris termenii în care administratorii de rute trebuie să înlăture defecţiunile depistate în urma verificărilor.

Fluxul de știri
0