Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima postare a lui Mihai Ghimpu îngrijorează PL-ul: se retrage din politică?

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Cei de la Partidul Liberal probabil s-au cam panicat după ce au văzut ce a postat recent pe pagina sa de Facebook liderul PL, Mihai Ghimpu

CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik, Nicu Goncear. Ultima postare a lui Ghimpu pe pagina sa de Facebook trădează cel puțin una din trei stări, în care a ajuns liderul politic.

Mesajul lui Ghimpu este marcat, evident, de situația politică a țării și în special de preocupările liberalilor. Însă felul în care a început să se exprime acesta fie că denotă un puternic spirit poetic (postmodernist), fie meditații camuflate asupra noii strategii de scoatere a partidului din impas, fie o aluzie voalată la faptul că Ghimpu se retrage din politică.

© Captură ecranPostare pe pagina de Facebook a lui Mihai Ghimpu
Postare pe pagina de Facebook a lui Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Postare pe pagina de Facebook a lui Mihai Ghimpu

„Un sat, un câine, un pește, un Nistru, un Prut, oameni săraci, oligarhi, miliardul furat, o cruce a neamului, într-un stat din cauza rușilor creat. #UnițuPentruUnire", este comentariul lui Ghimpu. Postarea lui Ghimpu a fost redistribuită și a provocat discuți aprinse pe Facebook. Iată doar o parte dintre ele:

© Captură ecranComentarii la o postare făcută pe Facebook de Mihai Ghimpu
Comentarii la o postare făcută pe Facebook de Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Comentarii la o postare făcută pe Facebook de Mihai Ghimpu

Politicianul nu a fost de găsit la telefon pentru a explica ce a avut în vedere prin această postare.

 

Fluxul de știri
0