Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații nu au plecat încă în vacanță, dar au anunțat data când vor reveni

© Sputnik / Evgheni PanasenkoПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Începând cu data de 4 septembrie, deputații moldoveni vor reveni la activitatea lor în comisii, fracțiuni, precum și în teritoriu cu cetățenii

CHIȘINĂU, 17 iul – Sputnik. Sesiunea de toamnă a Parlamentului Republicii Moldova va începe pe data de 4 septembrie. Președintele Parlamentului Andrian Candu a semnat, luni, 17 iulie, o dispoziție în acest sens.

Парламент - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Deputații moldoveni se gândesc la vacanță: Iată când vor să iasă în concediu

Începând cu data de 4 septembrie, deputații vor reveni la activitatea lor în comisii, fracțiuni, precum și în teritoriu cu cetățenii. 

Prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea de toamnă va avea loc la propunerea Biroului Permanent, după pregătirea proiectului ordinii de zi. 

Potrivit Regulamentului Parlamentului, sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0